schild
Startpagina
Wie zijn we en wat doen we.
Lesrooster en klasbeschrijvingen
Onze medewerkers
Wat is er zoal te beleven...
Nieuws
Overgangen
Wedstrijduitslagen
Info en ligging
Onze regels
Onze school in actie
Links

Update:
11-01-2015

Aantal bezoekers

Link naar onze Facebook pagina

 

 

 

 

bannertsas
Wie zijn we en wat doen we:

Hondenschool 't Sas, gelegen aan de Oude Liersebaan 305 te Duffel is een club die kan terugkijken op een jarenlange ervaring in het opvoeden van alle hondenrassen en het trainen van wedstrijdhonden.

Eens je hondje alle inentingen heeft gehad ben je welkom bij ons. Jij en je pup worden dan verwelkomd in ons beginnersklasje. Je wacht best niet te lang met beginnen trainen. De eerste vijf maanden zijn namelijk de belangrijkste in de opvoeding van je hond. In die periode zal hij (zij) het snelste aanleren.
Je krijgt alle informatie over de werking van de school en hoe je kleine probleempjes makkelijk kan oplossen.
Ben je van plan om een pup aan te schaffen, raden we je aan om al eens een kijkje te komen nemen. Onze medewerkers kunnen jullie beslist helpen in het adviseren welk ras het beste bij jou past.

Als je hond wat ouder is (+7mnd) ben je natuurlijk ook welkom. Je gaat dan naar de A-klas waar je alsnog de best mogelijke informatie krijgt.

Je zal merken dat de band tussen jullie beiden sterker en sterker wordt. En misschien krijg je ook de kriebel te pakken zodat je bij onze wedstrijdgroep terecht komt. Die hebben een behoorlijke reputatie bij onze collega hondenclubs in de regio.

Wanneer welke klas traint en wat onze klassen zoal inhouden, kan je hier vinden.

Ook organiseren we tal van activiteiten. Lees meer op deze pagina.

Bij nieuws vindt je alle nieuwtjes omtrent onze school terug.

Zoals iedere club hebben ook wij een aantal regels die we vragen te respecteren. Deze kan je vinden op de pagina "reglementen"

Vergeet natuurlijk ook niet een kijkje te nemen bij ons bestuur en de instructeurs. Dan weet je direct bij wie je terecht kan voor de nodige informatie. Zij en al onze medewerkers doen dit volledig belangeloos. Enkel om de wereld een beetje beter te maken voor ons en onze onmisbare viervoeter...

Verder wensen we jullie veel surfplezier op onze site.

Het bestuur.