schild
Startpagina
Wie zijn we en wat doen we.
Lesrooster en klasbeschrijvingen
Onze medewerkers
Wat is er zoal te beleven...
Nieuws
Overgangen
Wedstrijduitslagen
Info en ligging
Onze regels
Onze school in actie
Links

Update:
23-04-2017

Aantal bezoekers

Link naar onze Facebook pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bannertsas
Nieuws:

23/04/2017 Onze jaarlijkse wandeling op 27 mei 2017.
Aanvang: Taverne" De Steengroeve" tussen 9.30u en 9.45 u (open voor koffie en wc) Adres: Industriestraat 24, Chaam, Nederland
Programma: vertrek wandeling om 10 u wandeling 7 km start lunch om 13u
Extra info, De tocht gaat door bosgebied met smalle en bredere wandelpaden. Kinderwagen is haalbaar (maar afzien) zeker niet ideaal, ik zou het afraden. De paden zijn goed bewandelbaar en hard (als het geen dagen regent) maar wel hobbelig. (sporen van honden, paarden en fietsen, takken). Stevige tocht Er is voor de honden gelegenheid om te zwemmen, maar je mag er vanuit gaan dat ze proper vertrekken thuis en zwart terug mee in de auto moeten. Halfweg verzorgen we een picknick. We beperken ons tot 50 personen aangezien er nog enkel plaats is op het terras of onder een afdak. Restaurant is volzet. We kozen voor het afdak zo zitten we droog bij slecht weer en uit de zon bij hevige hitte. Voor pups is de afstand misschien te groot en de meeste zijn voor de leeftijd van 6 maanden niet ingeënt tegen hondsdolheid. Gelieve de mensen hierop te wijzen aub want dit is verplicht of stuur ze maar naar ons (lenke (fien), linda(krikke) en linda (rox) Mensen van andere clubs (vrienden van leden) kunnen enkel deelnemen als er nog plaats over is. Onze leden gaan voor.

Het inschrijvingsformulier vind je hier.

Hondenwandeling
7/04/2016 Herhaling wegens groot succes!! Op zaterdag 4 juni organiseert hondenschool 't SAS wederom zijn jaarlijkse wandeling. Niet Nederland dit keer, maar de Lommelse Sahara wordt voor een half dagje ons speelterrein. Wat moet je weten:
- wandeling +/- 5km met tussenstop aan het Lommelse strand voor een frisse duik
- samenkomst om 9.45u in Lommel
- BBQ buffet na de wandeling in taverne De Lossing aan de Lommelse Sahara
- kostprijs 15EUR/pp (drinken niet inbegrepen)
- inschrijven kan tot en met woensdag 18 mei op het secretariaat. Het inschrijvingsformulier kan je hier downloaden. Ook te bekijken op Facebook.
Voor meer info kan je terecht bij Lenke, Linda, Malika of op het secretariaat!
6/04/2016 Leden, bestuursleden, vrijwilligers en sympathisanten kunnen aansluiten bij de Decathlon Clubkaart van onze vereniging! Wat zijn de voordelen? Je krijgt éénmalig 400 punten op je klantenkaart smile-emoticon 1 cadeaubon van 6 euro bij een Decathlonfiliaal naar keuze) én met elke aankoop bij Decathlon steun je onze vereniging...
Je behoudt je eigen punten: er wordt niet geraakt aan je bestaande klantvoordelen!
I've invited you to fill out the form Clubkaart hondenschool 't sas . To fill it out, visit this link:

Er hebben al 8 mensen hun klantenkaart gelinkt! zij hebben van mij hun aankoopbonnen via mail aangekregen, ook de club heeft er al gekregen!
Dat kunnen er nog meer worden!

Personen die een Decathlon kaart hebben kunnen zich linken aan de clubkaart van het sas.
Deze personen moeten geen lid zijn van onze hondenschool dus spreek zeker uw familie, vrienden, kennissen,... aan. Hoe meer er aangesloten zijn hoe beter voor jezelf omdat je 6 euro kan verdienen en voor onze club om puntjes te sparen.
22/08/2015 BELANGRIJK BERICHT!!! ZONDAG 13 september is er GEEN LES omwille van de grote prijs en beker van België.
Cecile en Joe zijn gekwalificeerd voor de Beker. Dikke proficiat!
Wil je gaan supporteren voor Cecile, het adres is: Stasegemsesteenweg 25 Harelbeke.
05/08/2015 Foto's van Nadia staan op de site bij "Foto's & films".
03/08/2015 Onze jaarlijkse opkuisdag is gepland op 22 augustus. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en sneller gedaan...).
28/6/2015 Onze clubmatch zit er weer op. Het weer stond aan onze zijde en het ging er bij momenten spannend aan toe.
Proficiat aan Ingrid voor het behalen van de fel begeerde titel van algemeen clubkampioen!
Dank wederom aan alle vrijwilligers die deze dag mee mogelijk hebben gemaakt.
De uitslagen vind je bij activiteiten.
28/06/2015 Op 5 september organiseren we een hondenwandeling in Nederland voor onze leden. Meer info vind je op deze poster:
13/05/2015 Clubkampioenschap op 28 juni voor alle groepen (pup tot GP2), met barbecue.
inschrijven kan tot 14 juni.
Gezellig clubgebeuren , jaarlijks met groot succes.
Allen op post !!!!!!!!!!!!!!!!!
18/01/2015 Wist je dat de meeste mutualiteiten een tegemoetkoming betalen in het lidmaatschap van een sportvereniging ?
U kan bij uw mutualiteit een formulier opvragen en dit op het secretariaat laten invullen.
Voor CM en De Voorzorg zijn de documenten reeds in ons bezit.
04/01/2015 Vandaag provinciale interclub Ter Dries. Weer hebben we het verre van slecht gedaan! Linda, Werner en Patrick haalden een mooie 6de plaats van de 19 clubs bij de debutanten; Ann, Cecile en Sven een 7de plaats van de 18 clubs in P1 en Johnny, JP en Alain een mooie 8ste plaats van de 14 clubs in P2.
Proficiat aan onze spelers en hun geliefde viervoeters!
23/12/2014 Het bestuur en al onze medewerkers wensen alle leden en hun families een zalig kerstfeest en een spetterend nieuwjaar.
Ook willen wij, het bestuur, alle instructeurs, kantinehelpers, terreinmedewerkers, feestcomitéleden, fotografen, wedstrijdhelpers en alle andere vrijwilligers een speciale dankjewel zeggen voor jullie inzet en gedrevenheid die het mogelijk hebben gemaakt van onze club te maken wat ze nu is! DANKJULLIEWEL!!!!
04/12/2014 Vanaf vandaag heeft Nadia een groep op Facebook geopend voor onze club. Hier kunnen jullie alle nieuwtjes op kwijt en lezen. De groep noemt: "Hondenschool 'tSAS Duffel". Wil je graag toegevoegd worden, geef maar een seintje aan Nadia. Dankjewel hiervoor, Nadia!
22,23/11/2014 Dit weekend waren onze spelers in grote getale aanwezig op de interclub Moldernete en ze hebben het allemaal schitterend gedaan. Op de pagina wedstrijduitslagen kan je de uitslagen bekijken. Proficiat aan de baasjes en hun honden!
15/11/2014 Op 15 november genoten al onze medewerkers van een heerlijk feest aangeboden door ons bestuur als dank voor ieders inzet.
Zoals gewoonlijk trekken we met zijn allen naar het lepeltje en genieten er van een heerlijk buffet.
Alle medewerkers danken ons bestuur voor deze gezellige avond.


18/10/2014 Bijna 100 leden namen deel aan onze leuke verrassingsavond. Elk jaar veranderen we ons thema van Spaans, Chinees, enz... naar Belgische kost voor 2014.
Als grap stelde we de menu dit jaar op in het Duffels.
Dit ging als volg:
Aperetief met alkool of zonder alkool met ne knabbel
Veu de grote: patate met 1/2 kieke en grunten (salaat, pekes, koemkoemer, tomate, boene) of patate met verkesribben en grunten of ne kawe plat met heps of en aar
Veu de klein: patate met 1/4 kieke en grunten
Saus: mayoneis of appelspijs
Dessèire uit te kieze
Voor oktober 2015 zoeken we nieuwe organisatoren voor de verrassingsavond? Is dit iets voor jou? Krijg je een leuk team bij elkaar?
Meld je dan bij het bestuur. Wij komen alvast eten.
05/01/2014 Vandaag hebben onze debutanten een schitterende 3de plaats behaald in de provinciale interclub. Ook onze P1 en P2 hebben het verdienstelijk gedaan met een 8ste en een 7de plaats. Proficiat Marleen, Leen, Werner, Sven, ilse, Ann, Johnny, An en Nadia!!
22/12/2013 Het bestuur en onze medewerkers wensen al onze leden en hun families een prettige kerst en een fantastisch 2014!
22/12/1013 De foto's van de interclub Moldernete staan online en zijn hier te bekijken.
19/10/2013 Onze verrassingsavond was dit jaar een Chinese wokavond. Het was wederom een groot succes met dank aan de organisators hiervan.
30/09/2013 De wedstrijd is gespeeld. Bij deze willen wij alle medewerkers heel hartelijk danken voor hun hulp en inzet! Zonder hen had het nooit zulk succes geweest. Dank jullie wel!
Foto's kunnen jullie bekijken op onze pagina Foto's en Films.
08/09/2013 De beker van België zit erop. Ilse met Joppe en Johnny met Jerko hebben het zeer goed gedaan! Ilse speelde een mooie 83/100 en een 11de plaats van de 40. Johnny met Jerko haalde een schitterende 12de plaats van de 30 met 135/150.
Proficiat Ilse en Johnny!
21/08/2013 Opgelet, er is geen les op zondag 8 september! We gaan allemaal supporteren voor Ilse en Johnny op de Grote Prijs en Beker Van België.
20/08/2013 Het is officieël, Ilse met Joppe en Johnny met Jerko zijn geselecteerd voor de Beker Van België en de Grote Prijs. Dikke proficiat aan Ilse en Johnny!!
23/06/2013 Vandaag is het clubkampioenschap gespeeld. Ondanks het mindere weer was het zoals elk jaar weer een geweldig succes dankzij alle medewerkers en onze gastkeurders Patrick en Jos.
Algemene clubkampioen is onze debutant Sven met Mona geworden na een spannend duel tussen Ilse met Joppe (GP1) en Nadia met Dayco (GP2). Een dikke proficiat hiervoor! Foto's van GP1 en GP2 kan je al bekijken. De andere klassen volgen nog.
De kampioenen in alle klassen kan je hier lezen.
16/05/2013 Een sombere dag voor onze hondenschool. Vanacht is volkomen onverwacht Robert (Bere) Bauweleers, onze terreinverantwoordelijke, overleden in zijn slaap.
Heel veel sterkte aan Denise en de familie! Robert wordt vrijdag 24 mei begraven om 11:30u in Sint Katelijne Waver (Elzestraat).
Robert
21/04/2013 Onze wedstrijd van 28 september is in alle groepen volgeboekt. Enkel bij P2 kunnen er nog een paar reserven geplaatst worden.
06/01/2013 Provinciale interclub Ter Dries: debutanten met Willy en Kayzer, Ann met Inyah en Paul met Sam waren geselecteerd. Resultaat een verdienstelijke 11de plaats.
Programma 1, hier waren het Ilse met Joppe, Rudy met Gwenny en Luc met Gerko. Gerko had wat last van de jagers in de buurt en presteerde daarom niet op zijn normale niveau. Resultaat toch nog een mooie 10de plaats.
Programma 2: Hier hebben onze gekozenen, Johnny met Jerko, Nadia met Dayco en Robert met Guessje een heel mooie vijfde plaats behaald. Proficiat!
Resultaten kan je op onze pagina wedstrijduitslagen bekijken. Met dank aan onze supporters!
25/11/2012 Een dag na programma 1 was het de beurt aan programma 2. Johnny en Jerko haalde een mooie 146/150, pech in het stokje zorgde ervoor dat Nadia en Dayco 128/150 speelde en Guessje van Robert had het zeer moeilijk met de houding zit in de wandeling waardoor ze daarop alleen al 12p verspeelden. En toch nog een verdienstelijke 16de plaats van de 21 clubs. Toch nog goed gedaan!
24/11/2012 Vandaag was het de beurt aan onze programma 1 spelers. Met Geert en Frodo, Ilse en Joppe en Rudi en Gwenny hebben onze duo een mooie 6de plaats behaald. Proficiat!
17/11/2012 Onze debutanten hebben zaterdag 17/11 onze club weer goed verdedigd en hun beste beentje voor gezet. Ze behaalde 288/300 een mooie 3de plaats van 30 groepen. Dikke Proficiat aan Willy met Kayzer, Sven met Mona en Rita met Hayco
29/09/2012 Onze wedstrijddag zit er weeral op. Wij willen iedereen danken die deze dag mee mogelijk hebben gemaakt!
Foto's kan je op onze pagina "foto's & films" bekijken.
15/08/2012 Het sportseizoen 2011/1012 zit erop. We willen hiermee alle onze wedstrijdspelers proficiat wensen met hun resultaten en bedanken voor het vertegenwoordigen van onze club op andere hondenscholen.
Veel succes voor het nieuwe seizoen!
25/06/2012 De foto's van ons clubkampioenschap staan op de site. Proficiat aan alle kampioenen in hun klas en aan Johnny en Jerko met het behalen van de titel "algemeen clubkampioen"!
16/04/2012 Linda heeft een pracht van een winterwandeling georganiseerd in Catzand. Diegen die zijn meegeweest hebben een prachtdag gehad, de afwezigen hadden ongelijk :-). Foto's en een hele mooie diapresentatie kan je hier bekijken. Met dank aan Linda voor de organisatie en Theo voor de schitterende foto's.
25/02/2012 Onze fotograaf was vandaag ter plaatse op de wedstrijd in Ter Dries van de debutanten en GP1. Je kan ze hier bekijken.
19/02/2012 Dit weekend hebben 10 instructeurs het praktisch examen instructeur van de KUSH afgelegd en ze zijn allemaal geslaagd. Proficiat Ann Van hecke, Linda Van Looy, Paul Andries, Ann Haesen, Gery Van Hoof, Eva Paridaens, Kristine Verlaeckt, Johan Crouwels, Erik Liekens en Bart Dewit! Voor een gezicht bij de namen kan je altijd doorklikken naar onze medewerkers en kiezen voor instructeurs.
08/01/12 Provinciale Interclub op eigen terrein. Ann, Luc en Theo bij de debutanten 6de plaats, Nadia, Rudi en Paul een mooie 3de plaats in GP1 en in GP2 Ann, Johnny en Rene een 6de plaats.
Proficiat aan al onze spelers! De resultaten vind je op onze uitslagen pagina.
27/11/11 De laatste dag van de jaarlijkse nationale interclub was voor Programma 2. Hiervoor werden Johnny & Jerko, Ann & Bono en Robert met Guessje gekozen. Met 417/450 en een 12de plaats waren ze zeker niet de slechtste van de dag. Proficiat aan jullie zessen!
26/11/11 Vandaag was het de beurt aan onze spelers in programma 1 om hun beste beentje voor te zetten bij de Nationale Interclug te Mol. En wat een prestatie! Een eerste plaats voor Nadia met Dayco, Paul met Enka en Rudi met Gwenny. Een ongelofelijke proficiat voor dit team! Vele foto's kan je op onze pagina Foto's & films bekijken.
19/11/11 Luc met Gerko, Theo met Hiro en Ann met Injah hebben vandaag onze clubkleuren verdedigd op de Nationale Interclub te Mol. En ze hebben het zeer goed gedaan. Samen haalden ze een mooie 6de plaats! Proficiat aan jullie zessen!
Hun uitslagen kan je hier bekijken en de foto's op deze pagina.
01/11/11 De pagina van ons bestuur, instructeurs en medewerkers is geüpdatet en alle foto's zijn vernieuwd. Met dank aan Nadia voor het nemen en bewerken van de afbeeldingen.
25/09/2011 De foto's van onze wedstrijd GP1 en GP2 van zaterdag en zondag debutanten staan reeds online. Je kan ze hier bekijken.
Het was weer een fantastisch weekend. We willen hiermee al onze medwerkers bedanken die er mee voor zorgden dat het een zorgeloos weekend is geworden.
22/07/2011 OPGELET: wegens de wedstrijd op 25 september is er geen les!
20/07/2011 Er is nog plaats voor de brevetten en debutanten die doorgaan op 25 september. Programma 1 en 2 zijn volzet!
08/07/2011 Alle foto's van ons clubkampioenschap staan op de site Het zijn er 591. Met dank aan Nadia, Theo en Robert voor het maken van de beelden. Alle foto's zijn te verkrijgen op groot formaat op DVD bij Theo.
26/07/2011 Het weer en de sfeer op ons jaarlijks clubkampioenschap zat weer snor. In een spannende driestrijd voor de begeerde titel van algemeen clubkampioen ging het dit jaar tussen debutant Ann met Injah, P1 speelster Nadia met Dayco en P2 veteraan Miel met Balou. Deze werd, in onze intussen wereldberoemde barrage, in het voordeel beslecht door Nadia en Dayco. Dikke proficiat Nadia.
Natuurlijk ook een welverdiende pluim voor al onze clubkampioenen in de lagere klassen.
De uitslagen van het clubkampioenschap staan op de site. Foto's van Nadia en Robert kan je hier al bekijken. Er komen nog meer foto's van alle reeksen.
03/05/2011 Vanaf heden staat er op de pagina "wedstrijduitslagen" een link met de kalender van onze spelers. Zo kunnen we, als we zelf willen, samen afspreken en er een mooie dag van maken.
En zoals Ann zo mooi zei: " Dan kunnen we voor elkaar supporteren, en mekaar steunen als het eens wat slechter gaat. Want alleen zijn op wedstrijd is ook ni plezant hé".
Spelers kunnen hun kalender altijd mailen naar dit adres.
10/02/2011 Vandaag is An (van den Bono) bevallen van een meisje, Lieze! Proficiat An en Eddy!
09/02/2011 Sinds november 2010 is Emiel Lejon onze nieuwe hoofdinstructeur. Miel heeft de cursus Praktijk en beroepskennis voor het beroep van Zelfstandig Hondeninstructeur van Syntra gevolgd in 2010 en is met glans geslaagd voor het bijkomend examen hiervoor.
23/01/2011 Zes van onze instructeurs zijn geslaagd voor het theoretisch examen instructeur van de KKUSH dat gisteren en vandaag plaatsvond. Een dikke proficiat hiervoor. Nu zijn bijna al onze instructeurs gebrevetteerd!
11/01/2011 De nieuwe sportkalender sectie B staat online. Je kan hem vinden op onze pagina "Downloads & Links".
09/01/2011 Vandaag zijn we met onze hondenschool de provinciale interclub in Herentals gaan spelen. En we hebben het helemaal niet slecht gedaan!
Met de debutanten zijn we met Paul en Enka, Rene en Flikka en Geert met Frodo op een mooie 4 plaats geëindigd.
In Programma 1 stonden Rita met Barrow, Nadia met Dayco en Robert met Guessje op het terrein. En dit zestal haalde een schitterende 2de plaats!
Programma 2, de hoogste en moeilijkske klasse was voor Johnny met Jerko, Fons met Arco en Rene met Gina "the place to be". Zij behaalden een zeer verdienstelijke 10e plaats.
Een dikke proficiat aan alle spelers en een dikke merci aan alle supporters die op post waren. De uitslagen kan je hier bekijken.
09/01/2011 Zondag 16 januari zijn alle leden welkom op onze nieuwjaarsreceptie.
23/12/2010 Joni, dochter van Nadia heeft deze prachtige "sneeuwhond" gemaakt. Op onze pagina Foto's en films kan je hem bewonderen.
19/12/2010 Zondag 26 december komt de kerstman langs op onze hondenschool. Iedereen is natuurlijk welkom!
14/12/2010 Vandaag is na een slepende ziekte onze kantineverantwoordelijke Jef De Bie overleden. Het bestuur en alle medewerkers wensen de familie van Jef heel veel sterkte in deze moeilijke dagen. Wij alvast zullen je hard missen, Jef!
Jef
11/12/2010 Omdat we ons steentje willen bijdragen aan Music For Life hebben we onze homepage uitgeleend aan Studio Brussel voor twee weken. Iedereen kan natuurlijk een plaatje vragen om zo de wereld weer een beetje beter te maken.
08/12/2010 Vanaf volgende zondag 12/12/10 is er terug een kersttoog op onze hondenschool met onder andere een uitgebreide jeneverbar, appelbeignets en pannenkoeken. (wordt uitgebaat door Robert en Marc) Allen daarheen!!
29/11/2010 De nationale interclubs zijn weer achter de rug. Onze wedstrijdspelers hebben allen hun best gedaan met wisselende resultaten. Onze debutanten hebben de 10de plaats behaald, Programma 1 de 15e en programma 2 een 18e plaats. Volgend jaar zijn we er terug voor een misschien nog betere plaats. Met dank aan al onze spelers en supporters.
26/09/2010 De wedstrijden zitten erop. Dit jaar zat het weer echt niet mee maar het was toch een prettig weekend. De uitslagen kan je vinden op onze pagina Downloads & Links. We willen met deze al onze medewerkers danken voor hun inzet en de sponsors voor de prachtige prijzen. Foto's kan je hier bekijken.
15/09/2010 Vandaag hebben we Robert en Guessje in de bloemen gezet vanwege hun deelname in de Beker van België.
Ons Guessje en ik vonden het een heel aangename verassing en wil de hele club hiermee bedanken! Niettegenstaande het teleurstellende resultaat was dit een echte opsteker voor ons! Oprecht dank jullie wel!!
Dank jullie wel!
12/09/2010 De Beker Van België is gespeeld. De uitslag was niet echt goed maar Robert en Guessje zijn toch tevreden. Guessje was vrolijk en heeft haar best gedaan. En het baasje heeft flink wat punten verspeeld...
Robert wil met deze ook al de supporters bedanken voor hun talrijke aanwezigheid! Ze vonden het heel fijn dat jullie er voor hen waren en voor de mooie spandoeken die er waren gemaakt. Een echte steun!
Op Robert's website kan je foto's en bewegend beeld bekijken.
klik hier om een uitvergroting
05/09/2010 Onze kleinsten hebben het vandaag schitterend gedaan op de wedstrijd "kleine hondjes" in Geel. Bij de debutanten hebben Rene met Flicka de 1ste plaats gespeeld en Jessie met Gina een 3de. In GP1 heeft Rita met Barrow een 2de plaats behaald en met Elfie een 3de. Een dikke proficiat aan onze mini's en hun geleiders! De uitslagen vind je hier.
29/08/2010 Zondag 12 september en zondag 26 september is er GEEN les. 12 september gaan we allemaal supporteren voor Robert en Guessje die geselecteerd zijn voor de Beker van België.
25 en 26 september is er onze jaarlijkse wedstrijd. Iedereen is natuurlijk welkom om te komen supporteren voor onze wedstrijdspelers.
24/08/2010 Robert en Guessje Of Dreams Forever zijn geselecteerd voor de Beker van België die zal doorgaan op 12 september in Turnhout. Meer info kan je hier vinden. Een dikke proficiat aan beiden!
22/08/2010 Vandaag hebben we voor de tweede maal een demonstratie gegeven tijdens de internationale hondenshow in de Nekkerhal te Mechelen. Je kan onze acts bekijken op onze pagina Foto's & Films.
05/08/2010 Onze pagina "links" is aangepast naar "downloads & links". Je kan er allerhande formulieren rechtstreeks downloaden.
02/05/2010 Vanaf woensdag 5 mei hebben we er een klasje bij. Alle nieuwe pups zijn dan welkom om een eerste les te volgen. Hier wordt de basis uitgelegd en leggen we de eerste oefeningetjes uit. Deze zal starten om 19u. Vanaf dan zullen de nieuwe pups enkel op woensdag starten. Natuurlijk zijn de nieuwe op zondag welkom zijn om een kijkje te komen nemen.
22/02/2010 Om een betere service aan onze leden te kunnen geven zal vanaf woensdag 3 maart de les in de A-klas om 20:45u beginnen ipv 19:30!! Hier kan je het nieuwe uurrooster bekijken.
31/01/2010 Drie van onze debutanten zijn te bewonderen in de Woef van februari (klik op de foto om te vergroten).
Klik hier voor de foto te vergroten
27/03/2009 Onze nieuwe website is eindelijk online! Hopelijk kunnen jullie hem genieten. Jullie mogen reacties altijd doormailen naar onze webmaster.